ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Η θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Γλυκών Νερών παρουσίασε το έργο « Ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ», σε σενάριο και σκηνοθεσία Παναγιώτη Δεληβοριά, την Πέμπτη 17/11/2022 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

39ος Μαραθώνιος Αθήνας.

Δυναμικό «παρόν» έδωσαν και πάλι οι μαθητές μας ως εθελοντές  στο 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022.  Η ανιδιοτελής αφοσίωση και οι πολύτιμες υπηρεσίες τους συνέβαλαν ενεργά στην επιτυχία της  διοργάνωσης. 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

Την Τετάρτη, 09/11/2022, η Β’ τάξη πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πεντέλη! Εκεί παρακολούθησαν το πρόγραμμα ” Περί Ανέμων και Υδάτων”. Ουσιαστικά, ενημερώθηκαν για τα καιρικά φαινόμενα και για το επάγγελμα του μαθηματικού – μετεωρολόγου.

31/10/2022 – Εκπαιδευτική Επίσκεψη Α΄Λυκείου- Τμήματα : Α2, Α3

Οι μαθητές του Α1 και Α3 επισκέφθηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα. Εκεί βιώσαν μια ενδιαφέρουσα οπτική, σωματική και εκπαιδευτική εμπειρία διασκεδάζοντας με αμέτρητες, οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις!

31/10/2022 -Εκπαιδευτική Επισκέψη Ά Λυκείου -Τμήμα Α2

 Σε ένα 90λεπτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο “Ψηφιακή αναπαράσταση ενός αρχαίου ναού” που αποτελεί μία δημιουργική συνάντηση τέχνης, μαθηματικών και ψηφιακής τεχνολογίας, οι μαθητές του Α2 πέρασαν με μια σειρά από δραστηριότητες στην γεωμετρική αναπαράσταση χώρου και αντικειμένων μέσα από

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς